چای سبز
شناسنامه گیاه
چای سبز نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید.
استفاده از برگ های چای سبز نخستین بار بیش از 3000 سال پیش در منطقه ای در جنوب غربی چین رواج پیدا کرد و به احتمال زیاد، ابتدا برای جویدن و خوردن استفاده می شد.
به تدریج و با گذشت زمان استفاده از برگ و جوانه ی چای در پخت و پز به عنوان دارو و نوشیدنی گسترش یافت، اما روش مناسب دم کردن برگ ها برای جلوگیری از فرآیند اکسیداسیون به قرن هشتم میلادی باز می گردد.در فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کم صورت میپذیرد.
چای سبز ایرانی
چای سبر ایران(چای سبز لاهیجان)جزو با کیفیت ترین چای سبز های دنیا است که با چای سبز چین از نظر کیفیت برابری میکند.
برای مشاهده پیج اینستا اینجا کلیک کنید.