آناناس
آناناس گیاهی گرمسیری، چندساله و بومی آمریکای جنوبی است. این گیاه پس از اینکه کشف شد، به سرعت در کشورهای گوناگون انتشار یافت و اکنون در نواحی مختلف دنیا از جمله استرالیا یافت می شود. آناناس در آمریکای جنوبی، anana (کلمه ای برگرفته از واژه nanas از زبان سرخپوستی، به معنی «میوه ی عالی») نامیده می شد. برخلاف باور عموم که فکر می کنند این میوه همه جا pineapple نامیده می شود، فقط در انگلیس، ژاپن، کره، لهستان و تعداد اندکی از زبان های دیگر به این اسم نامیده می شود. ظاهرا، استفاده از واژه آناناس، در اروپا رایج تر از pineapple است. این گیاه، تنها گیاه تغذیه ای رایج در خانواده بروملیاسه است و کشت تجاری آن در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری انجام می شود. یک سوم تولید جهانی این گیاه در هاوایی صورت می گیرد.
خواص آناناس (1)
نتایج پژوهشی در فصلنامه یافته های زیست شناسی نشان داد که عصاره الکلی میوه آناناس دارای خاصیت ضدمیکروبی است و اثر بازدارندگی بر قارچ کاندیدا آلبیکانس دارد. طبق نظر محققان، یکی از دلایل خواص ضدقارچی آن ، وجود آنزیم کیتیناز A در میوه و آنزیم کیتیناز B و کیتیناز C در برگ و ساقه است. عصاره آن می تواند همانند داروهای ضدقارچی سنتتیک به طور موثری در مهار رشد کاندادا آلبیکانس عمل کند. توانایی بروملین در مقابله با برخی پاتوژن های روده و همسویی با آنتی بیوتیک ها، این ماده را برای بهبود عفونت بسیار مفید کرده است. شواهدin vitro (درون-شیشه ای) هم نشان می دهند که بروملین فعالیت ضدمیکروبی در برابر انگل گوارشی تریکوریس موریس دارد.
برای مشاهده پیج اینستاگرام اینجا کلیک کنید.
جهت ارتباط با ما با شماره ی 09372927472 تماس بگیرید
جهت پر کردن فرم مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید
نظرات و سوالات خود را با ما در میان بگذارید...